OM bogen

Hvad stiller du op, hvis du ikke passer ind i skabelonen for, hvor langt du skal være nået i dit liv, når du er 34? Og dine forældre fra Tarm efterhånden er klar til at betale for en inseminering til dig, inden singlepesten får dine æg til at gå i forrådnelse? 

Emilie bor i Aarhus og er efter eget udsagn en pivsingle kaoskreatør, der bakser med at få bare moderat styr på kærlighed, karriere og relationer – samtidig med at hun desperat gruer for at ende i et rigtigt leverpostejsliv. I løbet af et år tvinges hun til at opgradere på livsvalg og selvindsigt, idet hun pludselig må forholde sig til præstationspres på de sociale medier, jagten på drømmemanden, karrierens konsekvenser og uønskede ændringer i venskaber. Samtidig er der stadig hverdagsudfordringer, såsom om den nye Tinder-date er øksemorder, og om Telias net er nede, siden han ikke har skrevet tilbage endnu.

Men hvad er egentlig værst: at være helt normal eller ikke at være helt normal?

Leverpostejen er en humoristisk rapkæft af en roman, der skildrer livet som singlekvinde i 30’erne i dagens Danmark. Den sætter spørgsmålstegn ved aktuelle kvindelige og samfundsmæssige tematikker – med lige dele provokation og refleksion. Emilie er fiktiv, men bogens mange situationer er baseret på virkelige oplevelser og tanker fra en lang række kvinder.

Bogen udkom 6. april 2019 og har fået en flot lektørudtalelse. Du kan købe romanen her på siden eller downloade en gratis læseprøve. (Download går via vores webshop, hvor du kun skal taste din mail - ikke kortoplysninger).