Cart 0
Nyt logo fra Elin.png
 

 

OM bogen

Hvad stiller du op, hvis du ikke passer ind i skabelonen for, hvor langt du skal være nået i dit liv, når du er 34? Og dine forældre fra Tarm efterhånden er klar til at betale for en inseminering til dig, inden singlepesten får dine æg til at gå i forrådnelse? 

Emilie bor i Aarhus og er efter eget udsagn en pivsingle kaoskreatør, der bakser med at få bare moderat styr på kærlighed, karriere og relationer – samtidig med at hun desperat gruer for at ende i et rigtigt leverpostejsliv. I løbet af et år tvinges hun til at opgradere på livsvalg og selvindsigt, idet hun pludselig må forholde sig til præstationspres på de sociale medier, jagten på drømmemanden, karrierens konsekvenser og uønskede ændringer i venskaber. Samtidig er der stadig hverdagsudfordringer, såsom om den nye Tinder-date er øksemorder, og om Telias net er nede, siden han ikke har skrevet tilbage endnu.

Men hvad er egentlig værst: at være helt normal eller ikke at være helt normal?

Leverpostejen er en humoristisk rapkæft af en roman, der skildrer livet som singlekvinde i 30’erne i dagens Danmark. Den sætter spørgsmålstegn ved aktuelle kvindelige og samfundsmæssige tematikker – med lige dele provokation og refleksion. Emilie er fiktiv, men bogens mange situationer er baseret på virkelige oplevelser og tanker fra en lang række kvinder.

Bogen udkom 6. april 2019 og har fået en flot lektørudtalelse. Du kan købe romanen her på siden eller downloade en gratis læseprøve. (Download går via vores webshop, hvor du kun skal taste din mail - ikke kortoplysninger).

 

 

Om forfatterne

 

Charlotte ejer et kolonihavehus, dog p.t. uden katte. Hun brænder (stadig) alle sine penge af på rejser, selvom folk jævnligt råder hende til at spare mere op til pension i stedet. Hun er udstyret med en permanent ja-hat og en popcornhjerne, der konstant producerer ideer. Charlotte har over årene opbygget et fyldigt dating-CV, og så elsker hun faktisk den blå klassiker fra Stryhns. 

Når hun er seriøs, arbejder hun som selvstændig konsulent med professionel networking og drives af at møde nye mennesker og inspirere til udvikling. Hun er desuden ivrig iværksætter og cand.soc. i erhvervsøkonomi og psykologi.

Birgitte ejer et rækkehus i en katteghetto, hvor hun holder skansen sammen med sin trofaste hund Shakespeare. Over årene har hun været så aktiv i netdating-regi, at hun har fået Tinder-arm. Hvis hendes hjerne ikke lige tænker på kjoler eller chicklit-bøger, er den generelt skarp til at bortsortere nogle af Charlottes brændte popcorn.

Når hun er seriøs, arbejder hun som redaktør og er desuden selvstændig inden for ordsnedkeri og sprogvask. Hun er også en af forfatterne bag en serie af traditionelle kærlighedsromaner hos forlaget Griffle og cand.mag. i engelsk og dansk.

Selvom noget er fiktion, kan man godt ville noget. Vores mission er at ruske op i vores målgruppe (som vi meget passende selv repræsenterer) og få dem til at reflektere aktivt over de livsvalg, de træffer og ikke træffer – samt de tanker, de har om andres livsvalg.

Du bliver måske lidt sur undervejs – men får dig forhåbentlig også op til flere mavelattere! Og vi tør godt vædde på, at du kan genkende dig selv, dine veninder eller din familie. Tonen er uhøjtidelig og humoristisk, men også autentisk og ægte.

Det her er provokation & refleksion. Det er chicklit med substans.

Har du lyst til at få os ud til foredrag, debat eller undervisning om bogen, chicklit-genren eller det at skrive en bog, kan vi kontaktes her.

34 år … Så er det jo meningen, at man har godt gang i det der voksenliv, har fået børn, carport og Weber-grill, er begyndt at spare op til pension og i det hele taget ved, hvad man vil med sit liv … Men jeg er single. Det meste af tiden elsker jeg at være det. Jeg elsker min frihed. Og jeg er rædselsslagen for, at det skal ændre sig, hvis jeg bliver rigtig voksen.
— Uddrag fra bogen
 
 
_MG_1783fin kopi2.jpg

anmeldelser

Her kan du se, hvad vores søde og kloge testlæsere sagde under skriveprocessen, og hvad bibliotekernes lektørudtalelse skrev efter udgivelsen:

 

begejstret testudtalelse #1

"Efter sidste kapitel sad jeg med en rigtig øv-følelse. Øv over at der ikke var flere kapitler!

Alle temaerne i bogen stemmer overens med, hvor jeg er i livet nu! Virkelig en sjov bog med sjove udtryk, beskrivelser og handlinger."

- Stinna, 29

begejstret testudtalelse #2

“Jeg var færdig af grin! Det er nogle spændende dates, hun kommer på, og der er et ret godt spænd i mandetyper, hvilket var super fedt.”

- Camilla, 29

 

 

begejstret testudtalelse #3

"Den fangede mig helt vildt. Du ved, den der følelse af 'Jeg er totalt nysgerrig på at høre mere'.

'Parallelle venindesamtaler' - fantastisk iagttagelse og begreb!"

- Jesper, 31 

begejstret testudtalelse #4

"Ærlig fortælling, der berører emner, jeg ikke tidligere har læst om. Specielt emnet om, hvor overfladiske vi egentlig er (blevet) i vores samfund."

- Dorte, 36

 

 

lektørudtalelse

 "Sjov, men realistisk, dansk chick lit for især yngre kvinder. […] Bogen er både morsom, tragikomisk og meget velskrevet. […] Bredt indkøb anbefales."

 
 
 
bannerbillede langt fra leverpostej.jpg
 

presse

Her kan du se lidt af den omtale, Leverpostejen har genereret. Billedmateriale i god opløsning kan rekvireres ved forespørgsel. Forfatterne kan kontaktes her.

 
Brande Bladet 04-04-19.jpg

herning folkeblad 4. april 2019.

 


Aars avis 15. april 2019.

 

Aars Avis 15-04-19.JPG

Aarhus Lokalavis 30-04-19 ('Langt fra Leverpostej').JPG

Aarhus lokalavis 30. april 2019.

 

 

 

Kontakt os da lige!

Spørgsmål om bogen, forfatterne eller samarbejder (som fx foredrag) kan du smide her. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

 
Baggrund5.jpg