Om forfatterne

 

Charlotte ejer et kolonihavehus, dog p.t. uden katte. Hun brænder (stadig) alle sine penge af på rejser, selvom folk jævnligt råder hende til at spare mere op til pension i stedet. Hun er udstyret med en permanent ja-hat og en popcornhjerne, der konstant producerer ideer. Charlotte har over årene opbygget et fyldigt dating-CV, og så elsker hun faktisk den blå klassiker fra Stryhns. 

Når hun er seriøs, arbejder hun som selvstændig konsulent med professionel networking og drives af at møde nye mennesker og inspirere til udvikling. Hun er desuden ivrig iværksætter og cand.soc. i erhvervsøkonomi og psykologi.

Birgitte ejer et rækkehus i en katteghetto, hvor hun holder skansen sammen med sin trofaste hund Shakespeare. Over årene har hun været så aktiv i netdating-regi, at hun har fået Tinder-arm. Hvis hendes hjerne ikke lige tænker på kjoler eller chicklit-bøger, er den generelt skarp til at bortsortere nogle af Charlottes brændte popcorn.

Når hun er seriøs, arbejder hun som redaktør og er desuden selvstændig inden for ordsnedkeri og sprogvask. Hun er også en af forfatterne bag en serie af traditionelle kærlighedsromaner hos forlaget Griffle og cand.mag. i engelsk og dansk.

Selvom noget er fiktion, kan man godt ville noget. Vores mission er at ruske op i vores målgruppe (som vi meget passende selv repræsenterer) og få dem til at reflektere aktivt over de livsvalg, de træffer og ikke træffer – samt de tanker, de har om andres livsvalg.

Du bliver måske lidt sur undervejs – men får dig forhåbentlig også op til flere mavelattere! Og vi tør godt vædde på, at du kan genkende dig selv, dine veninder eller din familie. Tonen er uhøjtidelig og humoristisk, men også autentisk og ægte.

Det her er provokation & refleksion. Det er chicklit med substans.

Har du lyst til at få os ud til foredrag, debat eller undervisning om bogen, chicklit-genren eller det at skrive en bog, kan vi kontaktes her.

34 år … Så er det jo meningen, at man har godt gang i det der voksenliv, har fået børn, carport og Weber-grill, er begyndt at spare op til pension og i det hele taget ved, hvad man vil med sit liv … Men jeg er single. Det meste af tiden elsker jeg at være det. Jeg elsker min frihed. Og jeg er rædselsslagen for, at det skal ændre sig, hvis jeg bliver rigtig voksen.
— Uddrag fra bogen